KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de o ANALIZA MAI PROFUNDA in legatura cu VOTUL DIN DIASPORA

Presedintele KLAUS IOHANNIS a declarat in interviul acordat Turnulsfatului TV, despre votul din diaspora, la prezidentiale, ca este nevoie de o ANALIZA MAI PROFUNDA si ca, tehnic, s-ar putea rechema unii ambasadori, adaugand ca daca s-ar fi dorit, problemele se puteau remedia intre cele doua tururi.

Intrebat daca ar putea rechema pe unii ambasadori la post, in urma organizarii votului din diaspora, la alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS a spus: ”S-ar putea, tehnic, face asa ceva, este inca nevoie de o analiza mai profunda. La momentul potrivit, voi anunta o decizie pe aceasta speta”.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Cei care au EXAGERAT in campanie vor trebui sa TRAIASCA ei cu aceste EXAGERARI

Seful statului a aratat ca situatia din diaspora la alegerile prezidentiale a fost una ”neasteptata, izvorata dintr-o evaluare proasta a situatiei”.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Stau in Vila Lac 2; sotia vine la Bucuresti

”Pregatirile au fost partial inadecvate, pur si simpu, cu toate ca unii ambasadori au atras atentia ca sunt sectii de votare insuficiente. Aceste lucruri, daca s-ar fi dorit, s-ar fi putut remedia si intre cele doua tururi”, a comentat presedintele KLAUS IOHANNIS.

Susra foto: turnulsfatului.ro