KLAUS IOHANNIS: Familia Regala, o pagina esentiala din istoria ROMANIEI

“Impreuna cu sotia mea am participat aseara la dineul oficial oferit de Casa Regala la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a principesei mostenitoare Margareta. Pentru mine, familia regala reprezinta nu numai o pagina esentiala din istoria tarii noastre, ci si un simbol al valorilor pe care le admir: respect fata de oameni, putere de a trece peste nedreptati si greutati, generozitate si bunacuviinta”, a scris presedintele KLAUS IOHANNIS joi pe pagina sa personala de Facebook.

Dineul face parte din seria activitatilor organizate de Casa Regala cu ocazia zilei de nastere a principesei mostenitoare.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS, REACTIE dupa votul in cazul DAN SOVA: Nimeni nu este MAI PRESUS DE LEGE 

Miercuri, principesa Margareta a decorat, in numele regelui Mihai, o serie de personalitati marcante ale vietii publice si institutii culturale si de invatamant din Romania si din Republica Moldova.

Astfel, in cadrul unei ceremonii, principesa Margareta a inmanat sase tipuri de decoratii unui numar de 25 de personalitati si institutii culturale si de invatamant din Romania si din Republica Moldova. Printre cei decorati s-au numarat academicienii Ionel Haiduc, Gheorghe Duca, Mugur Isarescu, guvernator al BNR, si Anders Lindberg, care au primit Ordinul Coroana Romaniei in grad de comandor.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a retrimis in PARLAMENT proiectul de modificare al LEGII VANATORII

Sursa foto: presidency.ro