KLAUS IOHANNIS: GUVERNUL sa suplimenteze, de urgenta, numarul sectiilor de votare din DIASPORA

KLAUS IOHANNIS, candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL), a sustinut miercuri o conferinta de presa in cadrul careia a solicitat Guvernului sa rezolve de urgenta problema legata de suplimentarea sectiilor de votare pentru romanii din Diaspora. In cadrul intalnirii cu jurnalistii, liderul liberalilor i-a solicitat premierului Victor Ponta sa prezinte cat mai curand structura noului buget.

“Guvernul PONTA ne-a facut de ras in lume prin modul  in care a fost organizat votul din turul I pentru romanii din Diaspora. Solicit Guvernului si Ministerului de Externe sa rezolve imediat situatia legata de suplimentarea sectiilor de votare in conditiile in care BEC a spus ca acest lucru este posibil.

CITESTE SI: BEC a primit cateva sute de sesizari din partea romanilor din Diaspora care reclama nereguli la VOT 

Suplimentarea sectiilor de votare nu este posibila in interiorul granitelor tarii conform BEC, insa in strainatate acest lucru se poate face daca Victor Ponta si ceilalti oameni din Guvern mai au o urma de demnitate. Exista cateva mii de sesizari din partea romanilor din strainatate la sediul BEC “,a declarat Klaus Iohannis.

“Nu exista nici macar o structura a noului buget. Il invit pe inventivul premier Victor Ponta sa pofteasca si sa ne arate cum va arata noul buget”, a adaugat prezidentiabilul ACL, KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: IOHANNIS a dezvaluit locatia in care ar vrea sa aiba loc DEZBATEREA ELECTORALA cu PONTA 

Sursa foto: realitatea.net