KLAUS IOHANNIS i-a chemat la CONSULTARI pe PARLAMENTARI in legatura cu VOTUL IN DIASPORA

PRESEDINTELE ROMANIEI, KLAUS IOHANNIS, MENTINERE, INCREDERE, ICCJ, DNA, ACUZATII, GRESEALA, PERSOANE, CONDUCEREA SISTEMULUI JUDICIAR, SPETA, CALIN POPESCU TARICEANU, JUSTITIE, SCRISOARE

Presedintele KLAUS IOHANNIS i-a invitat joi la CONSULTARI pe parlamentarii care reprezinta diaspora in legatura cu votul in strainatate.

Intalnirea dintre presedinte si parlamentarii alesi in colegii din straintate va avea loc de la ora 12.00. Cei sase parlamentari pentru diaspora – senatorii Viorel Riceard Badea si Adrian Anghel, deputatii Aurelian Mihai, Eugen Tomac, Mircea Lubanovici si Ovidiu Alexandru Raetchi – au solicitat presedintelui KLAUS IOHANNIS o discutie la Cotroceni pe tema problemelor romanilor din strainatate, votul prin corespondenta fiind pe lista subiectelor.

Citeste si: EUGEN TOMAC: PMP se va adresa COMISIEI EUROPENE in problema VOTULUI ROMANILOR din DIASPORA

Seful statului a criticat in repetate randuri faptul ca aceasta lege a votului prin corespondenta nu avanseaza.

Aflat saptamana trecuta in vizita in Italia, Iohannis le-a promis romanilor din Italia ca va incerca “in modul sau” sa raspunda asteptarilor pe care le are diaspora.

Citeste si: PARLAMENTARII pentru DIASPORA ii solicita lui KLAUS IOHANNIS o DISCUTIE pe PROBLEMELE ROMANILOR din strainatate