KLAUS IOHANNIS iese la atac: VICTOR PONTA este un procuror cu o copiuta!

KLAUS IOHANNIS, prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale (ACL), a hotarat sa iasa la atac si sa-i raspunda contracandidatului sau VICTOR PONTA in acelasi stil in care a fost atacat, in numeroase randuri, de candidatul social democrat si apropiatii acestuia.

Liderul liberal a declarat, joi seara la postul de televiziune Digi 24, ca premierul nu este altceva decat un “procuror cu copiuta”, facand aluzie la acuzatiile de plagiat cu care s-a confruntat Ponta.

CITESTE SI: IOHANNIS, despre tema ruperii Ardealului: Astea nu sunt afirmatii politice, sunt cretinisme 

„Inainte, domnul Ponta nu stim exact ce-a fost, ca nu ne e foarte clar din CV . Am citit cateva analize, jurnalisti care au vrut sa descopere marile dosare rezolvate de procurorul Ponta. Mare branza n-a lasat in urma, nu s-a gasit nimic notabil si-atunci OK, acolo n-a facut mare lucru. Ce sa asteptam de la cineva care profesional nu a facut mare lucru? A! Ceva notabil a facut, o lucrare de doctorat!

CITESTE SI: IOHANNIS accepta sa participe la dezbaterea IPP cu Victor Ponta, anunta ACL 

Si sunt multi care afirma ca este un plagiat, adica a copiat pur si simplu, o copiuta. Deci, un procuror cu o copiuta care a fost un prim-ministru foarte slab, sunt unii care spun ca e cel mai slab prim-ministru pe care l-a avut Romania, este candidat”, a declarat Klaus Iohannis in studioul televiziunii amintite.

Sursa foto: captura TVR