KLAUS IOHANNIS iese la o PLIMBARE CU BICICLETA prin Bucuresti

PNL Sector 5 va organiza pe data de 21 octombrie, de la ora 15.30, evenimentul “Mersul liber al biciclistilor”, la va participa si KLAUS IOHANNIS, anunta purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, pe blogul sau.

“Va propun sa pedalam impreuna pentru reducerea emisiilor de noxe, pentru piste adecvate pentru biciclisti, pentru promovarea alernativei la transportul cu masina – bicicleta”, scrie Alina Gorghiu.

“Imi doresc sa fim in numar mare pe biciclete, dar si fara, doar ca sustinatori, tocmai pentru a demonstra ca suntem tot mai multi cei care pretuim aerul curat in orase si intelegem cat de benefic este pentru propria persoana sa facem miscare zilnic. Iar bicicleta este o solutie ideala pentru a fi in forma”, mai spune Gorghiu.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Oamenii asteapta de la mine, ca viitor presedinte, la mai multa SERIOZITATE

Ea reaminteste ca suntem pe locul trei in Uniunea Europeana la obezitatea infantila, o statistica despre care afirma ca a trecut de stadiul de “ingrijoratoare” si este deja “o problema nationala”. “Va astept, asadar, cu mic cu mare, sa pedalam din parcul Herastrau pana in parcul Izvor – un traseu mai scurt decat v-am obisnuit, dar un traseu demonstrativ pentru ce presupune circulatia in Bucuresti pe arterele principale, intens circulate”, mai scrie purtatorul de cuvant al PNL.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Ne merge prost pentru ca suntem CONDUSI PROST

Astfel, evenimentul va incepe in parcul Herastrau, la intrarea dinspre Arcul de Triumf, si va continua pe traseul Parcul Herastrau – Parcul Izvor – Arcul de Triumf – sos Kiseleff – Calea Victoriei – Splaiul Independentei – podul Hasdeu – str. B.P Hasdeu – Parcul Izvor.

Inscrierea participantilor se va face pana la data de 20 octombrie, la numerele de telefon 0722.511.613 si 021.337.38.56.

Sursa foto: mediasinfo.ro