KLAUS IOHANNIS ii raspunde lui VICTOR PONTA: Stim care este INTERESUL Romaniei si stim sa-l APARAM

KLAUS IOHANNIS: Deplang lipsa de discernamant a unui fost presedinte al PNL. Un vot pentru Tariceanu este un vot pentru Ponta

Liderul PNL, KLAUS IOHANNIS, a spus, joi, referindu-se la scrisoarea transmisa de premier cu privire la sustinerea CORINEI CRETU pentru functia de comisar european, ca ACL stie care este INTERESUL Romaniei si il APARA, mentionand ca ”nimeni nu trebuie sa isi faca vreo problema in aceasta chestiune”.

KLAUS IOHANNIS a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa la Drobeta Turni Severin, despre scrisoarea transmisa de VICTOR PONTA liderilor partidelor romanesti din PPE pentru a o sustine pe CORINA CRETU.

Iohannis a spus ca PNL o va sustine prin europarlamentarii sai pe CORINA CRETU in cadrul dezbaterilor din Parlamentul European pentru desemnarea acesteia ca si comisar european pentru politica regionala.

Citeste si: Ponta le scrie lui IOHANNIS si BLAGA, cerandu-le sprijin pentru Corina Cretu

“Noi, cei din Alianta Crestin Liberala, stim care este INTERESUL Romaniei si stim sa-l APARAM, deci nu trebuie sa-si faca nimeni vreo problema in aceasta chestiune”, a declarat KLAUS IOHANNIS.

Totodata, co-presedintele ACL a vorbit despre momentul in care PSD a votat impotriva desemnarii vicepresedintelui Parlamentului European din partea PNL, adaugand ca “PSD trebuie sa mai invete sa arate in fata tarii ca noi romanii suntem o echipa”.

“Cand s-a constituit Parlamentul European si candidata noastra a fost propusa drept vicepresedinte, europarlamentarii PSD au votat impotriva, iar cand candidata, aceeasi doamna care va fi comisar, a fost propusa vicepresedinte din partea PSD, noi am votat pentru. S-a vazut de atunci deja ca noi stim sa respectam anumite lucruri si putem sa aratam in fata tarii ca suntem o echipa, noi romanii, lucru pe care PSD trebuie sa-l mai invete. Noi stim care este interesul Romaniei si nu ne vom face de minune”, a conchis KLAUS IOHANNIS, citat de Mediafax.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Nominalizarea CORINEI CRETU este un rezultat FOARTE BUN pentru Romania

Premierul VICTOR PONTA a transmis, joi, o scrisoare catre presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, presedintele PDL, VASILE BLAGA, presedintele UDMR, KELEMEN HUNOR, dar si catre presedintele PMP, ELENA UDREA, cerandu-le acestora sa sustina in cadrul dezbaterilor din Parlamentul European si cadrul dezbaterilor din Parlamentul Romaniei, candidatura CORINEI CRETU din partea PSD pentru portofoliul de comisar pentru politica regionala.