KLAUS IOHANNIS: Imi doresc cel putin ZECE ANI un presedinte si un Guvern de dreapta

Candidatul ACL la prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, a declarat ca in aceasta vara a fost reusit cel mai mare proiect din ultimii ani, “unificarea dreptei”, si ca isi doreste cel putin ZECE ANI cu un presedinte si un Guvern de dreapta, “ca sa punem Romania pe picioare”.

KLAUS IOHANNIS a declarat, miercuri, la Cluj-Napoca, la o intalnire cu membri si simpatizanti ai ACL, desfasurata la Cinema “Florin Piersic”, ca anul 2014 este anul marilor schimbari in politica romaneasca.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS mizeaza pe sprijinul lui EMIL BOC la ALEGERILE PREZIDENTIALE

“In aceasta vara am reusit cel mai mare proiect politic din ultimii ani, poate cel mai mare proiect politic de la Revolutie. Am reusit unificarea dreptei, fuzionand PDL cu PNL, si este doar primul rezultat din acest an, pentru ca, va spun, anul 2014 este anul marilor schimbari in politica romaneasca. A inceput cu marele partid de dreapta si cred ca se va termina cu victoria noastra in noiembrie. Ar fi putin lucru sa infiintezi un mare partid pentru a castiga o data alegerile. Noi vrem, acum, pentru prima data, sa castigam alegerile dupa care sa castigam inca multe alte alegeri, pentru ca doresc si sunt convins ca si dumneavoastra, imi doresc cel putin ZECE ANI cu un presedinte de dreapta si un Guvern de dreapta, ca sa punem Romania pe picioare”, a declarat Iohannis.

Citeste si: IOHANNIS: Nu vreau sa fiu un presedinte JUCATOR vreau sa fiu un presedinte ETALON pentru comportament

La manifestare au mai fost prezenti, printre altii, deputatul Andreea Paul, primarul Aradului, Gheorghe Falca, co-presedintii ACL Cluj, Daniel Buda si Marius Nicoara.