KLAUS IOHANNIS: “Imi doresc sa castig PRESEDINTIA Romaniei. Il pot bate pe Victor Ponta”

Actualul presedinte al PNL, KLAUS IOHANNIS, spune ca il va invinge pe Victor Ponta in FINALA PREZIDENTIALA si ca noul PNL este un partid fara Traian Basescu. Totodata, edilul Sibiului afirma ca nu are nicio problema cu justitia.

” Eu doresc sa castig PRESEDINTIA Romaniei. Il pot bate pe Victor Ponta. Am intrat cu mult optimism in aceasta campanie. Eu sunt convins ca daca sunt desemnat, voi castiga PRESEDINTIA Romaniei, ma bazez pe date, pe atitudinea mea, pe dorintele oamenilor si pe faptul ca am o echipa foarte buna si ca impreuna cu aceasta echipa pot CASTIGA PREZIDENTIALELE.

Citeste si: IOHANNIS, IN DIRECT LA REALITATEA TV: NOUL PNL ESTE FARA BASESCU – LIVE TEXT

(…) Eu vreau sa am si altceva, vreau sa am un concept despre functia de PRESEDINTE, cum trebuie sa se pozitioneze fata de societate, fata de institutiile statului, un presedinte-mediator, dar un PRESEDINTE ferm. Toate aceste lucruri le voi arata in campanie si sper ca prin acest demers sa fac un lucru care panaa cum a fost neglijat, sa vin cu un mesaj pozitiv. Nu vreau sa se spuna ca am castigat pentru ca am spus mai multe lucruri stranii despre contracandidat.”, a spus, marti seara, la Realitatea TV, KLAUS IOHANNIS.

In ceea ce priveste relatia viitoare presedinte-premier, in cazul in care ajunge la Cotroceni, iar Victor Ponta ar ramane premier, IOHANNIS a declarat ca ar colabora cu acesta, insa “fara sinergii deosebite”.

“Sunt pregatit sa lucrez cu un premier ca Victor Ponta. Mai devreme sau mai tarziu, aceasta colaborare este obligatorie. Dar in situatia in care as ajunge la PRESEDINTIE, iar Ponta ar fi premier, aceasta colaborare ar fi una institutional corecta, dar fara sinergii deosebite”, a declarat Iohannis, potrivit pesurse.ro.

Citeste si: PNL DA IN JUDECATA GUVERNUL PENTRU ANULAREA ORDONANTEI 45/2014

Totodata, liderul liberalilor a declarat ca la orice sport tine cu echipa Romaniei. “Am tinut cu fetele noastre (la handbal Under 18, in finala cu Germania, n.red.), la orice sport, atunci cand la tv, se da un meci unde joaca echipa noastra, echipa tarii noastre, a Romaniei, am tinut cu Romania.”, a mai spus IOHANNIS.

Sursa foto: qmagazine.ro