KLAUS IOHANNIS: In Diaspora a fost o BATAIE de JOC. Vina este a Guvernului

Klaus Iohannis

KLAUS IOHANNIS, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat luni la pranz, la finele sedintei de urgenta organizata de liderii ACL ca este convins ca se poate impune in turul al doilea de scrutin organizat peste doua saptamani. Totodata, presedintele PNL si-a aratat indignarea fata de bataia de joc la care au fost supusi ROMANII din Diaspora.

“Votul organizat in Diaspora a fost o veritabila BATAIE de JOC la adresa romanilor din strainatate iar vina le apartine exclusiv autoritatilor de la Bucuresti si  Guvernului. Cred ca daca votul ar fi fost organizat in conditii normale ii rupeam (n.red. pe cei de la PSD) din primul tur”, a rabufnit Klaus Iohannis.

CITESTE SI: INTALNIRE de URGENTA la ACL. Liderii aliantei pun la cale strategia pentru TURUL II 

“In ciuda acestor lucruri sunt convins ca putem castiga alegerile in turul II”,a concluzionat prezidentiabilul ACL.

“Vom analiza cand avem intalnirile regionale. Nu am suspiciuni, dar cred ca ici, colo trebuie imbunatatit rezultatul. Nu poate fi vorba de schimbare de sefi de filiale intre cele doua tururi. Nu putem sa acuzam pe cineva ca nu a facut tot ce a putut”, a declarat Iohannis atunci cand a fost intrebat de scorul sub asteptari inregistrat in anumite judete in care se astepta un rezultat favorabil.

CITESTE SI: ACL Cluj ii face PLANGERE PENALA lui Victor Ponta

Sursa foto: realitatea.net