KLAUS IOHANNIS: Inteleg si impartasesc SUPARAREA OAMENILOR care s-au SATURAT

Klaus Iohannis va vizita, joi, laserul de la Magurele

Presedintele KLAUS IOHANNIS a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca intelege si impartaseste SUPARAREA OAMENILOR care s-au SATURAT de politicienii care au “uitat in slujba cui sunt”.

“Inteleg si impartasesc supararea oamenilor care s-au saturat sa vada ca multi dintre cei alesi sa-i reprezinte in Parlament au uitat in slujba cui sunt si le sfideaza asteptarile. Inteleg si dorinta unora de actiuni rapide si radicale pe termen scurt. In democratie insa nu poti rezolva un abuz prin alt abuz, nu poti opri un conflict printr-unul si mai mare si nu poti schimba comportamente cu forta. S-au mai incercat aceste lucruri in Romania ultimilor ani, de catre toate partile. Stim cu totii ce-a iesit, un razboi al tuturor impotriva tuturor”, a scris KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS sprijina activitatea DNA: Este un lucru bun si ca este bine ca se intampla “si acum in ceasul al 12-lea”

In final, KLAUS IOHANNIS trage un semnal de alarma referitor la repetarea greselilor din trecut. “Cine nu invata din lectiile istoriei e condamnat sa repete trecutul si nu poate construi un alt viitor. Eu nu am de gand sa-l repet”, spune KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: PONTA ii raspunde lui IOHANNIS privind CODUL FISCAL: Politica economica e treaba Guvernului