KLAUS IOHANNIS, invitat la emisiunea “Vorbeste liber!” de la TVR

Liberalul KLAUS IOHANNIS va fi joi invitatul lui Sorin Avram la emisiunea “Vorbeşte liber!”, care va fi difuzata de la ora 21.00 la TVR 1 si pe TVR+.

In cadrul emisiunii se va discuta despre decizia de joi a Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care a fost amanat pentru 30 septembrie procesul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza de incompatibilitate pe KLAUS IOHANNIS.

De asemenea, in cadrul emisiunii vor mai fi abordate si alte teme de actualitate politica.

Citeste si: PNL: Este esential ca dosarul lui IOHANNIS sa fie solutionat inaintea inceperii campaniei

Moderata de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea “Vorbeste liber!” abordeaza problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care genereaza cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalitati publice de notorietate, subiecte fierbinti se intalnesc intr-o dezbatere “plina de nerv, dar fara nervi si care nu va face jocurile nimanui”, de luni pana joi, dupa Telejurnal, in direct la TVR 1.

Citeste si: Curtea Suprema amana decizia in cazul lui KLAUS IOHANNIS – UPDATE

Pana in prezent, printre invitatii jurnalistului Sorin Avram la “Vorbeste liber!” s-au numarat Calin Popescu-Tariceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoana, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Nita, George Maior, Klaus Iohannis, Traian Basescu, Ludovic Orban si Madalin Voicu, Teodor Melescanu.