KLAUS IOHANNIS ironizat la maximum de un LIDER de PARTID

Presedintele Romaniei KLAUS IOHANNIS se afla intr-o vacanta prelungita de trei saptamani incoace, seful statului fiind ironizat de presedintele Partidului National Democrat (PND) DANIEL FENECHIU.

Reputatul avocat si deputat a compus un PAMFLET pe care l-a intitulat sugestiv „Presedintele Iohannis va efectua o vizita la Bucuresti”. In continuare va prezentam postarea ironica pe care DANIEL FENECHIU a facut-o publica pe pagina sa personala de Facebook.

CITESTE SI:  IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI MARINEI: MARINA NOASTRA MILITARA SE EVIDENTIAZA CA O STRUCTURA DE FORTE ECHILIBRATA

“PRESEDINTELE IOHANNIS VA EFECTUA O VIZITA IN BUCURESTI…

Potrivit unor surse din zona Presedintiei se aude ca Presedintele Romaniei, dl Klaus Werner Iohannis -insotit de sotia sa, Carmen Iohannis, vor efectua o vizita oficiala in Bucuresti la finalul lunii august..Nu se cunoaste inca programul vizitei, dar- potrivit surselor noastre, programul va include vizitarea Palatului Cotroceni si a santierului de la Vila Lac 3, precum si intalniri cu dna Alina Gorghiu, dl Vasile Blaga si dl Gabriel Oprea..Vom reveni cu detalii imediat ce le vom avea…”, a scris deputatul DANIEL FENECHIU pe reteaua de socializare amintita.

Sursa foto: presidency