KLAUS IOHANNIS si-a depus candidatura pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE. UPDATE

Klaus Iohannis, presedintele PNL, isi depune, sambata, candidatura pentru alegerile prezidentiale din partea Aliantei Crestin Liberale (ACL). Depunerea dosarului va avea loc la sediul Biroului Electoral Central (BEC).

UPDATE 14.47: KLAUS IOHANNIS: “Ii felicit pe bucuresteni la aniversarea celor 555 de ani de la atestarea documentara a Capitalei. Referitor la candidatura pot sa spun ca oamenii ma cunosc si stiu ca sunt un om al faptelor si nu al vobelor. Mai putin spectacol si mai multe realizari. Eu nu am in spate o masinarie formata din grupuri de interese. Eu sunt sustinut de echipa ACL si cei 2.200.000 de oameni care mi-au acordat increderea pana acum si alaturi de care sper sa se alature si altii care vor sa vada o Romania prospera si moderna.”

UPDATE 14.45: IOHANNIS a ajuns cu cateva zeci de minute intarziere la sediul BEC, presedintele PNL sosind direct de la Scoala Politica a femeilor din ACL ale carei lucrari au avut loc, sambata dimineata, la Pitesti.

UPDATE 14.40: KLAUS IOHANNIS a ajuns la sediul Biroului Electoral Central (BEC) acolo unde isi va inscrie candidatura pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE din luna noiembrie. Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale (ACL) a prezentat dosarele cu cele aproximativ 2.200.000 de semnaturi.

“Romania are nevoie de un nou inceput. Romania are nevoie de un presedinte al tuturor romanilor, de o viziune pe termen lung, de o cultura a respectului. De acum inainte, politica se face cu si pentru oameni! Va invit sa imi fiti alaturi la evenimentul de depunere a candidaturii pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, sambata, incepand cu ora 13:30, la Biroul Electoral Central! impreuna, construim Romania lucrului bine facut, impreuna, aratam ca se poate!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Sunt un politician de SUCCES, pur si simplu 

Informatia a fost publicata si pe Twitter de ACL, cu precizarea ca depunerea candidaturii va avea loc la ora 13.30. “Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale 2014, sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 13.30, la BEC”, a informat joi ACL pe Twitter.

Reamintim ca forurile de conducere ale ACL au decis in data de 11 august desemnarea liderului liberal Klaus Iohannis drept candidat al Aliantei electorale dintre PNL si PDL la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Pana in prezent si-a depus candidatura la BEC doar premierul Victor Ponta, reprezentantul Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC, care-si va sansa oficial candidatura tot in cursul zilei de sambata.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Nimic nu este pierdut in privinta OUG 55. Lucrurile se pot INDREPTA daca se doreste 

Ceilalti candidati anuntati la alegerile prezidentiale din noiembrie sunt Klaus Iohannis (ACL), Elena Udrea (PMP), Monica Macovei (candidat independent), Ioan Ghise (candidat independent), Calin Popescu Tariceanu (candidat independent, partidul sau, PLR, nefiind inca inscris oficial), Kelemen Hunor (UDMR), Dan Diaconescu (PP-DD), Corneliu Vadim Tudor (PRM), Gheorghe Funar (candidat independent), William Branza (PER), Marian Rizea (PDS) si Szilagyi Zsolt (PPMT).

Primul tur al alegerilor prezidentiale se va desfasura pe 2 noiembrie, iar cel de-al doilea a fost programat pe 16 noiembrie. 

Sursa foto: adevarul.ro