KLAUS IOHANNIS la RFI: Sunt dispus sa discut cu PONTA despre orice tema relevanta pentru ROMANIA

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberal (ACL) la Presedintie, a precizat intr-un interviu acordat marti la postul de radio RFI ca este dispus sa participe la dezbateri cu premierul Victor Ponta.

Liderul liberalilor a mai declarat insa ca prima invitatie la o dezbatere a venit chiar de la el, inca de acum o luna. Premierul Victor Ponta, liderul PSD, a anuntat ca va propune, pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, sa fie organizate cel putin trei dezbateri publice punctuale, privind politica externa, sistemul constitutional si viziunea economica, in media diferite, nu la o singura televiziune.

CITESTE SI: VICTOR PONTA va propune pentru turul II al alegerilor trei dezbateri publice punctuale 

Klaus Iohannis ii raspunde candidatului PSD: “Eu am facut o invitatie pentru o dezbatere sau pentru mai multe dezbateri cred ca de acum o luna de zile si iata ca dupa o luna de zile si primul-ministru s-a gandit sa se ocupe de aceasta chestiune. Sigur, eu sunt dispus sa discut, sa discutam proiectele noastre, sa discutam despre economie, despre statul de drept, despre independenta justitiei, doar ca aceste doua notiuni nu le-am prea auzit de la tanarul prim-ministru. Dar sigur, sunt dispus sa discutam orice tema relevanta pentru Romania si pentru romani”.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Avem noul PNL. In 2015 va fi o reorientare in Parlament si vom schimba Guvernul 

La dezbaterea privind economia va trebui sa participe, in opinia lui Victor Ponta si persoana propusa pentru postul de prim-ministru de catre candidatul la Presedintie. “Da, la noi este simplu. Ar fi foarte interesant de urmarit cu cine vine domnia sa pentru postul de prim-ministru”, afirma Klaus Iohannis.

Sursa foto: gandul.info