KLAUS IOHANNIS: M-as bucura sa se judece MAI REPEDE dosarul meu, dar termenele au fost stabilite de ICCJ

Candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL) la alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, spune ca desi si-ar fi dorit ca Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) sa analizeze mai repede dosarul de incompatibilitate care il priveste, a considerat ca nu este nevoie sa solicite un alt termen decat cel stabilit.

“In ce priveste termenul de maine (luni — n.r.), se discuta solicitarea Agentiei Nationale de Integritate (ANI) prin care se cere sa se judece mai repede. Eu sincer, m-as bucura sa se judece mai repede ca sa terminam cu acest circ, dar nu am considerat ca este treaba mea sa spun Inaltei Curti ce sa faca si cum sa-si stabileasca termenele. Toate termenele au fost stabilite de ICCJ independent de placerea sau neplacerea provocata…”, a precizat Iohannis, duminica, intr-o conferinta de presa.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Dosarul lui KLAUS IOHANNIS trebuia judecat INAINTE de depunerea candidaturii la prezidentiale

Intrebat ce parere are despre anchetele desfasurate in ultima perioada, KLAUS IOHANNIS a replicat: “Eu am toata increderea ca cei care fac anchete le fac cum trebuie si rezultatul il vedem la televizor: jumatate din PSD este anchetata. Cred ca e OK asa”.

Inalta Curte de Casatie si Justitie va dezbate luni cererea Agentiei Nationale de Integritate de judecare mai devreme a dosarului privind incompatibilitatea presedintelui PNL, KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: PSD-ului trebuie sa-i fie RUSINE pentru ca duce o CAMPANIE MIZERABILA la adresa mea si SPERIE PENSIONARII

Initial, instanta suprema a stabilit pentru 18 noiembrie judecarea dosarului, insa ANI a solicitat preschimbarea termenului, pe motiv ca acesta a fost fixat dupa al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale.