KLAUS IOHANNIS: Ma astept la ATACURI DURE in campanie, dar ei vor ramane cu atacurile si eu cu VOTURILE

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, a declarat vineri, la Sibiu, ca se asteapta la ATACURI DURE in aceasta campanie electorala, insa este convins ca el va ramane, la final, cu voturile cetatenilor.

Intrebat daca se asteapta la ATACURI DURE in aceasta campanie, KLAUS IOHANNIS a raspuns afirmativ, aratand insa ca este optmist ca si aceasta prima campanie pentru prezidentiale pe care o duce sa se incheie cu victoria sa, la fel cum s-au incheiat cele patru in care s-a batut pentru a obtine functia de primar al Sibiului.

“Sigur. Dar ei vor ramane cu atacurile si eu cu voturile (…) Este foarte bine bine. Nu mi se pare nimic senzational. Sunt la a cincea campanie, toate au inceput la fel si pana acum toate s-au terminat intr-un fel, poate si asta. Nu este fundamental diferita. Sigur, miza este cu totul alta, amploarea este cu totul alta, dar metodele contracandidatilor mei nu s-au schimbat peste ani”, a declarat KLAUS IOHANNIS, citat de Agerpres.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS si-a lansat volumul autobiografic “PAS CU PAS”, in prima zi a campaniei electorale

Liderul PNL a afirmat ca Sibiul, orasul unde a castigat de patru ori mandatul de primar cu scoruri record, de peste 80 la suta de procente, este cartea sa de vizita. Intrebat de ce a inceput campania electorala la Sibiu, prin inaugurarea unui loc de joaca pentru copii, intr-un cartier marginas al orasului, KLAUS IOHANNIS a spus: “Mi s-a parut cel mai potrivit asa, fiindca ceea ce se numeste cartea mea de vizita este Sibiul, nu altceva. Si faptul ca avem acum un loc de joaca nou, dupa parerea mea foarte frumos, cred ca este un inceput de campanie asa cum ne-o imaginam noi, sibienii. Altii au alta imaginatie si au inceput altfel, dar eu cred ca daca vorbim despre Romania lucrului bine facut, e bine sa incepem cu un lucru bine facut. Si acesta este un lucru si bine facut si, din discutiile cu oamenii de aici, si bine primit.”

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Sunt PREGATIT pentru aceasta CAMPANIE ELECTORALA

KLAUS IOHANNIS a adaugat ca nu stie daca este o coincidenta faptul ca si principalul sau contracandidat, liderul Partidului Social Democrat, premierul VICTOR PONTA, si-a inceput campania tot acasa. “Nu stiu daca este o coincidenta, dar pentru mine este o intentie ca am inceput aici”, a spus KLAUS IOHANNIS.