KLAUS IOHANNIS, mesaj cu ocazia ZILEI POLITIEI ROMANE

KLAUS IOHANNIS, BILANT DNA, PRESEDINTE ROMANIA, MODEL, INSPIRATIE, ROMANIA

Presedintele KLAUS IOHANNIS a transmis miercuri un mesaj cu ocazia zilei Politiei Romane, in care ii indeamna pe politisti sa fie “un model de curaj, responsabilitate si buna conduita in societate”.

“Cu prilejul zilei Politiei Romane, va transmit tuturor, comandanti, politisti si angajati ai Politiei, aprecierea mea fata de eforturile dumneavoastra in indeplinirea numeroaselor misiuni de protectie a comunitatilor, a cetatenilor si a bunurilor acestora. Seriozitatea si profesionalismul de care dati dovada in aplicarea legii arata ca Politia Romana este o institutie responsabila, sigura si de incredere”, spune KLAUS IOHANNIS in mesaj.

El arata ca, prin natura activitatii pe care o desfasoara, politistii se afla deopotriva in slujba cetatenilor si a statului.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS cere CONDITII de MUNCA si SALARII decente pentru POLITISTI

“Am incredere in capacitatea dumneavoastra de a raspunde prompt si eficient la toate provocarile care pot afecta ordinea publica si sunt convins ca veti contribui in continuare, cu devotament si daruire, la cresterea gradului de siguranta publica si la intarirea sentimentului de securitate in randul cetatenilor. Va urez multa putere de munca in indeplinirea sarcinilor zilnice si sa fiti un model de curaj, responsabilitate si buna conduita in societate. La multi ani!”, conchide presedintele KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: BILANT MAI: DECLARATIILE lui KLAUS IOHANNIS, VICTOR PONTA si directorilor de SERVICII prezenti. UPDATE

ZIUA POLITIEI ROMANE se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ZIUA POLITIEI ROMANE este cuprinsa si in Legea privind organizarea si functionarea institutiei.