KLAUS IOHANNIS, mesaj dupa intalnirea cu DELEGATIA SUA: IT-ul, pe lista de PRIORITATI

Presedintele KLAUS IOHANNIS a postat, luni, un mesaj pe pagina sa Facebook dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni cu DELEGATIA americana condusa de MICHAEL TURNER in care afirma ca isi doreste ca domenii precum IT-ul, energia si infrastructura strategica sa se afle pe lista de PRIORITATI a investitorilor din SUA.

“Am spus delegatiei americane conduse de Michael Turner, co-presedintele Grupului de Prietenie pentru Romania din Congresul SUA, ca ne dorim ca Statele Unite ale Americii sa se afle printre primii 10 investitori straini din Romania”, scrie KLAUS IOHANNIS pe Facebook.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Ne dorim ca SUA sa se afle printre PRIMII ZECE INVESTITORI STRAINI din Romania

“Pentru aceasta, putem pleca de la potentialul incontestabil al tarii noastre, care are oameni bine pregatiti si creativi si de la avantajele conferite de pozitia noastra geostrategica. Domenii precum energia, infrastructura strategica, IT-ul ar trebui sa fie prezente pe lista scurta de prioritati a investitorilor americani in Romania. Astfel Parteneriatul Strategic Romania – Statele Unite ale Americii va veni in intampinarea asteptarilor cetatenilor, va contribui la crearea de noi locuri de munca si la imbunatatirea nivelului de trai”, a mai scris KLAUS IOHANNIS pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: MAE a solicitat reprezentantilor Congresului american SPRIJIN pentru includerea Romaniei in programul VISA WAIVER

KLAUS IOHANNIS a participat luni si la Forumul “Noi Perspective ale Parteneriatului Strategic Statele Unite – Romania”, organizat la Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, eveniment la care a fost prezent si congresmenul MICHAEL TURNER, copresedinte al grupului de prietenie pentru Romania din Congresul Statelor Unite ale Americii.

Sursa foto: facebook.com