KLAUS IOHANNIS, mesaj DUR pentru LIBERALII cu probleme: Sa nu credeti ca scapati de mine!

Klaus Iohannis

Prima sedinta a noului Partid National Liberal (PNL) a inceput marti, la ora 13.00, la sediul Palatului Parlamentului si ar fi trebuit sa fie una destinsa datorita faptului ca s-au castigat ALEGERILE PREZIDENTIALE.

KLAUS IOHANNIS, presedintele ales al Romaniei si inca lider al PNL, le-a taiat avantul si euforia colegilor sai incepandu-si cuvantarea extreme de dur si serios: “Vreau un alt mod de a face politica pentru ca votul de duminica a fost un vot al cetatenilor Romaniei pentru o politica altfel”, informeaza postul B1 Tv.

“Sa nu credeti ca nu voi vedea. Sa nu credeti ca scapati de mine. Voi spune mereu ca e nevoie de un alt mod de a face politica si trebuie sa intelegeti acest lucru”, a mai spus Iohannis potrivit sursei citate.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a inceput SELECTIA pentru CONSILIERII PREZIDENTIALI. Patru nume vehiculate 

Mesajul a fost inteles imediat ca o avertizare pentru cei care cred ca vor merge la guvernare si vor apela la vechile apucaturi: “A fost foarte bun. Daca ar fi vorbit asa si la televizor il spulbera pe Ponta. Cand ne spunea de un alt fel de politica si despre faptul ca va fi atent la ce vom face si cum vom actiona chiar au fost unii care au perceput-o ca pe o amenintare. De fapt ne-a spus clar Gata baieti, bagati-va mintile in cap”, a concluzionat unul din participantii la intalnire, noteaza stiripesurse.ro.

CITESTE SI: PNL: Cine are cele mai mari sanse sa ii ia locul lui KLAUS IOHANNIS

Sursa foto: realitatea.net