KLAUS IOHANNIS mizeaza pe sprijinul lui EMIL BOC la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Klaus Iohannis

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat la Cluj-Napoca, miercuri, ca in campania sa electorala se va baza si pe sprijinul primarului democrat-liberal Emil Boc, care a anuntat ca o sustine pe Elena Udrea, informeaza Agerpres.

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca Emil Boc, desi este membru al PDL, o sustine pe Elena Udrea, candidatul PMP la prezidentiale, Klaus Iohannis a spus ca are toata increderea in Emil Boc.

“Nu-mi place sa comentez spusele altor politicieni sau, in aceasta speta, a unui coleg primar de mare municipiu. Insa pot sa va spun ca am toata increderea ca domnul primar Boc ca finalmente se va regasi pe partea buna a spectrului politic si ma bazez pe el”, a afirmat, intr-o conferinta de presa, Klaus Iohannis. El a adaugat ca se asteapta ca Emil Boc sa revina pe “partea potrivita a lucrurilor”.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS le-a spus studentilor ca trebuie sa INVETE pentru a avea un LOC DE MUNCA BUN 

“Cu doua saptamani inainte de a castiga (alegerile prezidentiale — n.r.) o sa fie pe partea foarte potrivita a lucrurilor”, a spus Iohannis, raspunzand unei alte intrebari referitoare la Emil Boc.

Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantii PNL si PDL din judetul Cluj, alaturi de mai multi lideri ai ACL. El a avut si o intalnire cu mediul academic clujean, intr-o dezbatere a programului sau prezidential organizata la Biblioteca Centrala Universitara Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Trebuie sa REDUCEM TVA-ul la 19 la suta 

Sursa foto: adevarul.ro