KLAUS IOHANNIS: Ne merge prost pentru ca suntem CONDUSI PROST

Aproximativ 20.000 de persoane din mai multe judete, conform estimarilor organizatorilor, au participat sambata la Constanta la un miting de sustinere a candidatului ACL la functia de presedinte al Romaniei, KLAUS IOHANNIS.

De la tribuna amenajata in Piata Farului, KLAUS IOHANNIS a afirmat ca trebuie schimbat felul in care se face politica in Romania.

“Avem o tara bogata si frumoasa, dar romanilor le merge prost. Eu, la Sibiu, am dovedit romanilor ca se poate si altfel si voi dovedi ca in toata Romania se poate mai bine. Ne merge prost pentru ca suntem CONDUSI PROST. Trebuie sa schimbam lucrurile de la varf! Este nevoie de altfel de politica in Romania, de o politica serioasa, de mai putina galagie si de mai multa aplecare asupra problemelor. Mai putin spectacol steril si mai multe solutii pentru Romania si romani. Eu propun un presedinte serios care se preocupa de problemele Romaniei. Solutia mea la toate aceste probleme este Romania lucrului bine facut”, a afirmat Iohannis, citat de Agerpres.

Candidatul ACL a subliniat ca “Romania lucrului bine facut inseamna: economie functionala, locuri de munca pentru toti cetatenii, un sistem de educatie serios cu manuale pe banci, sistem de sanatate serios, toti romanii sa aiba un venit al lor si sa nu mai stea cu mana intinsa la stat”.

In discursul sau, candidatul ACL a criticat Guvernul pentru ca nu intentioneaza sa prezinte proiectul de buget pentru anul 2015, desi promite diferite masuri financiare pentru diferite categorii sociale.

In incheierea discursului, Iohannis a adus un omagiu generatiei care a facut Revolutia.

“Vad aici, in Piata Farului, foarte multi oameni care la Revolutie au fost tineri, au avut sperante, au dorit o schimbare, au crezut atunci ca a venit vremea lor si au muncit 25 de ani ca sa-si plateasca impozitele si facturile doar ca sa traiasca viata de pe o zi pe alta. Va spun, ati fost o generatie de sacrificiu si voi fi presedintele care se lupta pentru o economie functionala, pentru locuri de munca, pentru scoli si pentru un sistem de sanatate functional. Vad aici in piata foarte multi oameni cu parul alb. Voi ati muncit si in regimul trecut si in acesta. Voi ati muncit toata viata si societatea nu va rasplatit indeajuns. Voi veti avea in mine un presedinte care va respecta. Vad foarte multi tineri pe care-i salut.

Aveti viata inainte si pentru voi voi lupta cel mai mult. Pentru voi vreau locuri de munca bine platite, sa ramaneti in tara. Copiii vostri sa aiba scoli bune unde sa invete meserie pentru a avea un loc de munca cand termina scoala. Pentru voi, tinerii, voi fi presedintele care nu doreste inca o generatie de sacrificiu”, si-a incheiat KLAUS IOHANNIS discursul de la Constanta.