KLAUS IOHANNIS: Nominalizarea CORINEI CRETU este un rezultat FOARTE BUN pentru Romania

KLAUS IOHANNIS, presedintele PNL si candidat al ACL la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri ca nominalizarea CORINEI CRETU pentru functia de comisar pentru politici europene este un rezultat FOARTE BUN pentru Romania.

 “Este un rezultat FOARTE BUN pentru Romania. Nu pot sa spun decat ca este un portofoliu bun pe care il primeste Romania, este o recunoastere a Romaniei. Este un rezultat cu care putem sa mergem bine inainte”, a declarat Iohannis.

Citeste si: VICTOR PONTA: Fac apel catre toti europarlamentarii romani sa o SPRIJINE pe CORINA CRETU

De asemenea, presedintele PDL, VASILE BLAGA, a adaugat ca formatiunea sa a dorit, in permanenta, un portofoliu puternic pentru comisarul european al Romaniei. “Noi am contestat procedura, mai ales pe domnul Ponta, care de ani de zile vorbeste de importanta Parlamentului ca institutie, reprosandu-i actualului presedinte ca si-a batut joc de el, an de an. Ori tocmai procedura nu a fost respectata. Conteaza mult mai putin numele comisarului european, care lucreaza acolo intr-o formula larga, cu reprezentanti ai tuturor statelor membre, ce ne bucura este ca este un portofoliu destul de bun”, a declarat Blaga, citat de Agerpres.

Citeste si: OFICIAL: CORINA CRETU, comisar pentru POLITICI REGIONALE. Prima reactie a politicianului roman. UPDATE

CORINA CRETU va detine portofoliul Politicii Regionale in viitoarea Comisie Europeana, potrivit anuntului facut miercuri de presedintele ales al noului Executiv comunitar, JEAN-CLAUDE JUNCKER, care a prezentat intr-o conferinta de presa componenta Colegiului comisarilor pentru perioada 2014-2019.

Sursa foto: epitesti.ro