KLAUS IOHANNIS: Nu e o problema revenirea lui Tariceanu in PNL, ci modul in care a actionat

KLAUS IOHANNIS va sustine o declaratie de presa la ora 19.00

Prim-vicepresedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a declarat, vineri, ca nu este o problema revenirea lui Calin Popescu Tariceanu in partid, ci modul in care a actionat.

Revenirea lui Calin Popescu Tariceanu in PNL este o ”manevra electorala” din care are de castigat PSD-ul, a declarat KLAUS IOHANNIS, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Sibiu.

Citeste si: POCORA FACE APEL LA ROMANI SA VINA LA VOT PE 25 MAI: UN VOT NEEXERCITAT ESTE UN VOT PENTRU PSD

IOHANNIS a tinut sa adauge ca nu asa si-a imaginat revenirea lui Tariceanu in partid. “Da, dar nu asa. Eu m-am referit la o intoarcere onesta si oarecum spasita, nu asa, o manevra electorala de pe urma careia castiga iarasi PSD si pierde PNL. Nu seamana cu situatia pe care mi-am imaginat-o”, a declarat Iohannis.

Citeste si: RENATE WEBER: Veniti la VOT in 25 mai si votati echipa PNL pentru a trimite la Bruxelles cei mai buni eurodeputati

Acesta a precizat ca nu intoarcerea in partid este o problema, ci modul in care a actionat fostul liberal, noteaza Mediafax.

“Nu e o problema ca se intoarce, are dreptul statutar sa revina. Dar, daca se intoarce sa respecte statutul, una la mana, doi, nu-mi place figura facuta acuma pentru ca este altceva decat o dorinta sincera de revenire in PNL, este o manevra de care profita altcineva”, a mai spus IOHANNIS .