KLAUS IOHANNIS: Nu este CORECT ca romanii sa PLATEASCA din buzunarul lor PROMISIUNILE ELECTORALE ale lui VICTOR PONTA

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, a criticat duminica, intr-o conferinta de presa, majorarile de taxe si impozite anuntate pentru anul viitor si a aratat ca nu i se pare CORECT ca romanii sa plateasca din buzunarul lor PROMISIUNILE ELECTORALE ale lui VICTOR PONTA.

“Guvernul PSD face tot felul de pomeni electorale pe bani publici. Specialistii au calculat, asa citim in presa, ca suma acestor pomeni electorale se ridica pentru 2015 la 15 miliarde de lei, bani care trebuie colectati de undeva. Surse informate din media ne spun ca la Ministerul Finantelor se pregateste o modificare ampla a Codului Fiscal si au fost date in spatiul public exemple de cresteri de impozite si taxe. Se pare ca impozitul pe teren va creste de opt ori, se pare ca impozitul pe constructii va creste de trei ori, se pare ca impozitul auto va creste de trei ori, lucru, cu siguranta, greu de suportat”, a spus KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: PSD-ului trebuie sa-i fie RUSINE pentru ca duce o CAMPANIE MIZERABILA la adresa mea si SPERIE PENSIONARII

Potrivit candidatului ACL la prezidentiale, este posibil “sa se renunte la cota unica, care a fost pastrata datorita insistentelor PNL si care acum este in pericol”.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: VICTOR PONTA trebuie sa demonstreze ca tema STATULUI DE DREPT nu este doar “O POVESTE”

“S-ar putea sa ne trezim in 2015 cu un impozit progresiv pentru a acoperi aceste pomeni electorale. Eu nu cred ca este CORECT fata de romani sa plateasca oamenii care nu au avut nicio treaba cu aceasta campanie electorala din buzunarul lor toate PROMISIUNILE ELECTORALE ale candidatului VICTOR PONTA si ale PSD-ului”, a mai adaugat KLAUS IOHANNIS.