KLAUS IOHANNIS: NU S-A PUTUT sa avem copii, din pacate; PSD a intors afirmatia mea intr-o MARLANIE fara margini

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a declarat, joi, ca ”din pacate” nu are copii, dar si-ar fi dorit sa investeasca in copii ”mai mult decat orice”, insa ”nu a fost sa fie”, mentionand ca afirmatia sa privind casele a fost intoarsa de PSD cu ”o MARLANIE fara margini”.

Iohannis a fost intrebat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Resita, despre afirmatia potrivit careia nu are copii si acesta este motivul pentru care a investit in imobile, lucru care a dat ocazia unor atacuri din partea PSD.

Citeste si: IOHANNIS: Ordonanta 55 va fi anulata de CCR, iar primarii traseisti isi vor pierde mandatul

”Nu regret acele afirmatii, si nici nu le-am facut, deci nu am ce regreta. Nu, eu nu am spus asa ceva, eu am spus ca am avut… fiindca, din pacate… sa nu inteleaga cineva ca intentionat nu avem copii. Din pacate nu avem copii, NU S-A PUTUT. Si atunci am avut, sigur, resurse pentru altceva. Eu mi-as fi dorit mai mult decat orice sa investesc aceste resurse in copii proprii, dar nu a fost sa fie. Faptul ca PSD a intors-o invers este o MARLANIE fara margini”, a spus Iohannis.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Discursul meu ma CARACTERIZEAZA, acesta este felul meu de a fi; candidatura mea DERANJEAZA

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a declarat recent ca a obtinut cele sase locuinte din declaratia sa de avere in urma unor investitii din partea sa si a sotiei, cu scopul de a “avea ceva pentru batranete”, in conditiile in care nu are copii si prin urmare nu a investit in educatia acestora.