KLAUS IOHANNIS: Parlamentul sa pice LEGEA AMNISTIEI. Invit Guvernul sa vina in Parlament cu bugetul pe 2015. UPDATE

KLAUS IOHANNIS, candidatul Aliantei crestin Liberale (ACL), care a castigat ALEGERILE PREZIDENTIALE in Romania a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a vorbit despre prioritatile sale imediat dupa validarea alegerilor. Iohannis a solicitat Parlamentului sa pice Legea Amnistiei, sa dea curs solicitarilor venite din partea DNA pe adresa parlamentarilor cu probleme si sa se discute de urgentarea introducerii votului electronic. Nu in ultimul rand, liderul PNL a solicitat Guvernului sa prezinte bugetul pentru 2015 cat mai rapid in fata Parlamentului.

“Tocmai am auzit rezultatele cvasifinale. Dragi ROMANI cu peste 6,2 milioane de voturi m-ati ales presedintele ROMANIEI si va multumesc. Va multumesc ca ati iesit la vot. O prezenta fenomenala! Campania a trecut! Ce a fost de ales s-a ales! Trebuie sa ne apucam de treaba. Eu sunt dispus sa ma apuc foarte serios si cat mai rapid de treaba. Cetatenii Romaniei au dat semnalul schimbarii profunde in Romania. Eu am inteles acest semnal dat de romani. Ii indemn pe politicieni sa ia seama la acest semnal, si ii indemn sa judece bine ce au de facut in zilele urmatoare. Solicit Parlamentului sa se tina de cuvant si maine sa puna pe ordinea de zi Legea Amnistiei si sa o pice. Rog Parlamentul sa dea curs tuturor parlamentarilor cu probleme. Parlamentul sa ia in discutie votul electronic pentru a se evita pe viitor haosul din Diaspora”, si-a inceput discursul noul presedinte al Romaniei.

CITESTE SI: REZULTATE OFICIALE BEC. KLAUS IOHANNIS L-A ZDROBIT PE VICTOR PONTA. UPDATE 

“Cineva trebuie sa suporte consecintele votului catastrofal din Diaspora. Guvernul trebuie sa ii traga la raspundere pe cei vinovati de ceea ce s-a intamplat in Diaspora. Este bine ca au reusit sa voteze aproape 400 de mii de romani, dar este ingrijorator cati au ramas pe afara. Ii solicit lui Traian Basescu sa ii recheme de la post pe ambasadorii din tarile unde romanii au fost umiliti. Nu pot accepta sa existe situatii in care cetatenii romani, compatrioti de-ai mei sa fie tratati cu gaze lacrimogene”, a continuat Klaus Iohannis.

“Invit Guvernul sa pofteasca in Parlament cu BUGETUL pe anul 2015”, a solicitat IOHANNIS.

“Am fost sunat doar de premierul Victor Ponta. Nu m-a sunat nici Traian Basescu si nici Crin Antonescu”, a mai declarat liderul PNL.

“Fuziunea dintre PNL si PDL a fost finalizata saptamana trecuta si nu mai exista cale de intoarcere”, a mai spus Klaus Iohannis.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net