KLAUS IOHANNIS: Plata PENSIILOR la timp nu este un FAVOR pe care statul il face pensionarilor

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, a declarat luni, la o intalnire cu pensionarii bucuresteni, ca plata pensiilor la timp este o obligatie a statului si nu un favor pe care acesta il face pensionarilor.

“Nu cred ca teama ca nu cumva sa va fie taiate PENSILE sau indoiala ca nu se vor putea plati PENSII au ce sa caute in Romania secolului XXI. A plati PENSILE la timp nu este un FAVOR pe care statul il face, ci este obligatia statului, nu este un merit al Guvernului, ci o minima dovada de normalitate”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannia a mai aratat ca, in calitate de presedinte, va fi garantul respectarii dreptului la pensie. “Ca presedinte voi fi garantul ca dreptul la PENSIE va este respectat si ca Guvernele care vor urma nu vor transforma propria lor incompetenta in taieri de PENSII si de drepturi cuvenite in urma muncii. In viziunea mea, un trai decent inseamna mai mult decat o PENSIE platita la timp, inseamna garantia ca veniturile dumneavoastra sunt un drept castigat si nu sunt la dispozitia niciun politician si a nimanui, nimeni nu are dreptul sa va reduca veniturile obtinute prin munca”, a spus candidatul ACL la alegerile prezidentiale.