KLAUS IOHANNIS: POMPIERII vor ramane un garant al PROTECTIEI COMUNITATII

Cinstirea memoriei pompierilor militari semnifica respectul nostru profund si garantia angajarii noastre responsabile pentru viitor, afirma presedintele KLAUS IOHANNIS in mesajul transmis duminica, de ZIUA POMPIERILOR ROMANI.

“Sarbatorim astazi ZIUA POMPIERILOR ROMANI. Este un bun prilej sa ne reamintim actul eroic al POMPIERILOR MILITARI  pentru apararea idealurilor de libertate nationala si emancipare sociala ale Revolutiei romane de la 1848. POMPIERII MILITARI au scris in cartea traditiilor de lupta si alte pagini glorioase, pe timpul Razboiului de Independenta si al celor doua razboaie mondiale. Cinstirea memoriei POMPIERILOR MILITARI semnifica respectul nostru profund si garantia angajarii noastre responsabile pentru viitor. Sacrificiul lor reprezinta un reper de onoare, disciplina si devotament, atat pentru generatiile actuale, cat si pentru cele viitoare”, spune seful statului.

CITESTE SI: ZIUA POMPIERILOR ROMANI ESTE SARBATORITA DUMINICA 13 SEPTEMBRIE

KLAUS IOHANNIS evidentiaza faptul ca, prin serviciul public prestat de structurile de POMPIERI, institutia este ancorata profund in viata colectivitatilor si se afla in fruntea listei institutiilor care beneficiaza de increderea populatiei.

“Sunt convins ca veti ramane, prin seriozitatea care va caracterizeaza, un garant al protectiei comunitatii, cetateanului si vietii ca valoare suprema. Va rog sa primiti urarile mele de bine, sanatate si fericire, insotite de traditionalul La multi ani!”, mai spune KLAUS IOHANNIS in mesajul transmis de ZIUA POMPIERILOR ROMANI.

Sursa foto: presidency