KLAUS IOHANNIS: “Prefer sa ma intalnesc cu oamenii”

KLAUS IOHANNIS, prezidentiabilul ACL, a declarat la Calarasi, dupa depunerea candidaturii la BEC, ca prefera sa se intalneasca cu oamenii, decat sa apara in fiecare seara la TV.

“Daca as vrea, as putea sa fiu in fiecare seara la TV, dar prefer sa merg sa ma intalnesc cu oamenii… Avem acum un fel de guvern pe care-l vedem toata ziua buna ziua si toata seara buna seara… la TV, doar la lucru si la rezultate mai putin.

Citeste si: BASESCU A SEMNAT PENTRU CANDIDATURA ELENEI UDREA LA PRESEDINTIE

Eu voi gasi echilibrul potrivit intre a face si, cateodata, a vorbi. Eu, niciodata, nu voi fi de acord sa intru intr-o echipa unde ne facem ca ne facem… Numai politica de dragul politicii… eu nu fac”, a afirmat IOHANNIS grupului de liberali de la Calarasi, potrivit psnews.ro.

Candidatul ACL pentru functia de presedinte al Romaniei spune ca vrea sa faca mai mult decat declaratii de presa, oamenii asteptand altceva de la el.

“A venit vremea faptelor, alegatorii au inceput sa ma cunoasca chiar daca se spune ca vorbesc mai putin. Asa este, nu sunt omul vorbelor, eu la altceva ma pricep. In spatele meu nu stau nici trusturi de presa, nici institutii ori grupuri de interese obscure(…)

Citeste si: KLAUS IOHANNIS SI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE. UPDATE

Eu imi doresc mai putina galagie si mai multa aplecare asupra problemelor, mai putin spectacol steril si mai multe solutii pentru romani”, a spus IOHANNIS, citat de Adevarul.