IOHANNIS a primit delegatia CONGRESULUI SUA: Romania ofera oportunitati in investitiile straine

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va primi vineri, cu incepere de la ora 14:15, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusa de domnul Mac Thornberry, presedintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor, informeaza Administratia Prezidentiala pe site-ul oficial.

UPDATE 17:15: Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, context in care a afirmat ca Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, in cadrul intalnirii au fost abordate teme de interes comun, legate de Parteneriatul strategic politico-militar si de securitate intre Romania si SUA, colaborarea in cadrul NATO si participarea Romaniei la amplasarea, la Deveselu, a sistemului de aparare antibalistic, precum si situatia tensionata din Ucraina.

O atentie deosebita, in cadrul discutiilor, a fost acordata investitiilor americane in Romania.

Domnul presedinte Klaus Iohannis a subliniat ca Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine si ca procesul de eradicare a coruptiei reprezinta un pas important in atragerea investitorilor care cauta un mediu de afaceri stabil si corect“, precizeaza Administratia Prezidentiala.

Delegatia Congresului SUA este condusa de Mac Thornberry, presedintele Comitetului pentru Fortele Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor.

 

Sursa foto: presidency.ro