KLAUS IOHANNIS: Prin prezenta mea la FED CUP reconfirm SUSTINEREA pentru SPORTIVII ROMANI. GALERIE FOTO

Presedintele KLAUS IOHANNIS, care a asistat sambata, la Galati, la primul meci al intalnirii de FED CUP dintre Romania si Spania, a notat pe Facebook ca prin prezenta sa la eveniment reconfirma SUSTINEREA pentru SPORTIVII ROMANI care reprezinta tara la competitiile internationale.

“Sportul a reprezentat dintotdeauna o activitate care ne mentine sanatosi, dar si competitivi. Prin prezenta mea astazi la Fed Cup, reconfirm sustinerea pentru sportivii romani care ne reprezinta la competitiile internationale si ii asigur de toata admiratia mea. Felicitari echipei Romaniei!”, a notat KLAUS IOHANNIS, care a si postat trei fotografii.

Citeste si: SIMONA HALEP: A fost INCREDIBIL sa joc cu presedintele KLAUS IOHANNIS in tribuna

Echipele Romaniei si Spaniei se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a intalnirii de Fed Cup de la Galati, contand pentru primul tur al Grupei Mondiale II. SIMONA HALEP a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa in primul meci al intalnirii, la care a asistat si presedintele Klaus Iohannis, iar in a doua partida IRINA-CAMELIA BEGU, locul 34 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numarul 24 mondial.

Citeste si: FED CUP Romania – Spania 1-0: SIMONA HALEP a castigat lejer sub privirile presedintelui KLAUS IOHANNIS

La ceremonia care a marcat inceputul intalnirii cu Spania, jucatoarele romance au intonat imnul Romaniei de pe teren, iar KLAUS IOHANNIS din tribune. Inainte de inceperea primului meci, echipa Romaniei a mers in fata lojei in care se afla Iohannis si sportivele au dat mana cu presedintele.

Duminica, incepand de la ora 12.00, la Galati sunt programate confruntarile de simplu Simona Halep – Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu – Silvia Soler-Espinosa si meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu – Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.