KLAUS IOHANNIS: Promisiunile electorale ale lui VICTOR PONTA vor aduce CRESTERI de TAXE si IMPOZITE

Promisiunile electorale pe care le face in campanie candidatul PSD-UNPR-PC la presedintie, VICTOR PONTA, vor duce anul viitor la CRESTERI de TAXE si IMPOZITE, precum si la renuntarea la cota unica de impozitare, a declarat duminica seara, la Deva, candidatul ACL in alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS.

“Daca ne uitam in jur, in Romania vedem prea multa coruptie, prea multa minciuna, prea multa hotie. Vedem Romania lui VICTOR PONTA. Vedem o Romanie in care incet, dar sigur, se reinstaureaza frica. Vedem o Romanie in care chiar democratia este in pericol. Vedem o Romanie in care un candidat care este si prim-ministru face promisiuni dupa promisiuni, promite pomeni electorale, dupa pomeni electorale. Si ce vom avea in 2015? CRESTERI de IMPOZITE si TAXE, renuntarea la cota unica de impozitare. Si toate astea pentru ca voi sa platiti pomenile electorale ale lui VICTOR PONTA. Asta este Romania lui VICTOR PONTA”, a spus KLAUS IOHANNIS.

Intr-un discurs rostit in fata oamenilor care s-au adunat in piateta din fata Primariei Deva, KLAUS IOHANNIS a declarat ca doreste ca Romania sa aiba o economie functionala, pentru a putea creste pensiile, mentionand ca, in paralel, este nevoie de crearea de noi locuri de munca.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Nu am discutat cu CANCELARUL GERMAN in campania electorala

“Este nevoie de dezvoltare, de locuri de munca. Iar la Sibiu am dovedit, am aratat cum se rezolva problema. In Sibiu am creat locuri de munca, in asa fel incat de acum zece ani somajul a disparut. Si asa vreau sa fie in toata Romania”, a spus candidatul ACL, aratand ca investitiile publice vor contribui la acest deziderat.

Iohannis a mai acuzat Guvernul condus de VICTOR PONTA ca nu a realizat investitiile pe care si le-a propus. “In acest an, Guvernul Ponta nu a realizat investitiile propuse si a ramas cu banii in buzunar. A distrus 100.000 de locuri de munca. Niciodata nu va realiza un milion de locuri de munca. Ponta nu a stiu cum sa foloseasca banii publici”, a concluzionat candidatul ACL.

La randul sau, presedintele PDL, VASILE BLAGA, a acuzat PSD de modul in care a derulat campania electorala, in opinia sa, candidatul ACL, KLAUS IOHANNIS, fiind “cel mai atacat om din Romania, in aceasta perioada”.

Citeste si: Alina Gorghiu: “Este important sa avem o DEZBATERE saptamana viitoare”

“Am dus aceasta campanie cu tot respectul pentru romani, Romania, pe o singura directie: prezentarea candidatului nostru si a programului “Romania lucrului bine facut”. Dar, din nefericire, Ponta si ai lui, nedorind sa discutam despre cum traiesc romanii astazi, au virusat aceasta campanie cu minciuni, cu teme false, iar Klaus Iohannis a fost cel mai atacat om din Romania, in aceasta perioada”, a spus Blaga.

Candidatul ACL la Presedintie, KLAUS IOHANNIS, s-a aflat duminica in judetul Hunedoara, unde a avut intalniri cu alegatorii din Hateg, Calan, Hunedoara, Deva si Orastie. El a fost insotit de lideri ai ACL, parlamentari si europarlamentarul Cristian Busoi.

Sursa foto: facebook.com