KLAUS IOHANNIS: ROMANIA condamnă cu fermitate ATENTATUL de la ANKARA

Presedintele KLAUS IOHANNIS i-a transmis omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, un mesaj de condoleante dupa ATENTATUL care a avut loc duminica in ANKARA si care s-a soldat cu 37 de morti si peste o suta de raniti.

KLAUS IOHANNIS condamna acest atac, subliniind ca ROMANIA ramane angajata in lupta impotriva terorismului, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

“Am primit cu tristete vestea ATENTATULUI care avut loc la ANKARA in seara zilei de 13 martie 2016. Va asigur ca Romania este alaturi de dumneavoastra si de poporul turc in aceste momente grele si doresc sa transmit cele mai sincere condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, cat si tot sprijinul pentru autoritatile din TURCIA”, se arata in mesajul lui KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: VIDEO TURCIA: EXPLOZIE DE PROPORTII IN CENTRUL ANKAREI. CEL PUTIN 37 DE MORTI SI 125 DE RANITI. UPDATE

”ROMANIA condamna cu fermitate acest nou atac soldat cu numeroase victime nevinovate si ramane angajata sa lupte alaturi de Turcia si comunitatea internationala impotriva terorismului”, i-a mai transmis presedintele omologului sau turc.

Un ATENTAT cu masina-capcana  a avut loc duminica la ANKARA, langa o statie de autobuz si nu departe de sediile mai multor cladiri guvernamentale. Cel putin 37 de persoane au fost ucise si peste o suta ranite.

Sursa foto: presidency