KLAUS IOHANNIS s-a intalnit cu NATALIA GHERMAN, viceprim-ministru al Republicii Moldova

Presedintele Romaniei KLAUS IOHANNIS a primit-o miercuri, la Palatul Cotroceni, pe NATALIA GHERMAN, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, prilej cu care ministrul moldovean a reafirmat hotararea Guvernului de la Chisinau de a continua parcursul proeuropean al tarii.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, presedintele KLAUS IOHANNIS a asigurat Guvernul de la Chisinau de cooperarea si solidaritatea Romaniei, salutand si inceperea, de miercuri, a livrarii de gaz romanesc catre Republica Moldova prin gazoductul Iasi-Ungheni, ca un semn concret si substantial al sprijinului acordat Republicii Moldova.

CITESTE SI: JAMES COMEY, directorul FBI, s-a intalnit cu KLAUS IOHANNIS si VICTOR PONTA la Bucuresti 

NATALIA GHERMAN a adresat multumiri presedintelui KLAUS IOHANNIS pentru sustinerea puternica in privinta parcursului proeuropean acordata de Romania Republicii Moldova.

“Drumul nostru la Bruxelles trece prin Bucuresti”, a spus ministrul, adaugand ca, in prezent, Romania este principalul partener comercial al Republicii Moldova, se mai arata in comunicatul de presa.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a semnat patru DECRETE de promulgare a unor ACTE NORMATIVE 

Sursa foto: PRESIDENCY.RO