KLAUS IOHANNIS s-a intalnit cu premierul polonez EWA KOPACZ

Presedintele Romaniei KLAUS IOHANNIS s-a intalnit vineri cu premierul Poloniei, EWA KOPACZ. Cu aceasta intrevedere, seful statului isi incheie VIZITA OFICIALA in POLONIA, informeaza Agerpres.

Presedintele KLAUS IOHANNIS a efectuat, de miercuri pana vineri, o VIZITA OFICIALA la Varsovia, in cadrul careia s-a intalnit cu mai multi oficiali polonezi si cu comunitatea de romani.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a anuntat ca Bucurestiul va gazdui o intalnire a liderilor regionali 

Joi, seful statului s-a intalnit cu presedintele Poloniei, BRONISLAW KOMOROWSKI, cu care a avut convorbiri tete-a-tete si convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor doua delegatii. La finalul intrevederii, cei doi oficiali au anuntat adoptarea unei declaratii comune privind continuarea Parteneriatului strategic dintre cele doua state.

Tot joi, presedintele KLAUS IOHANNIS a depus o coroana de flori si a semnat in cartea de onoare la Monumentul Ostasului Necunoscut, iar apoi a participat la dejunul de lucru oferit in onoarea sa de presedintele Seimului, RADOSLAW SIKORSKI, si s-a intalnit cu presedintele Senatului Poloniei, Bogdan Borusewicz. In cursul dupa-amiezii, seful statului a avut o intalnire cu membri ai comunitatii de romani din Polonia.

CITESTE SI: INCEPE RAZBOIUL! KLAUS IOHANNIS: ROMANIA are nevoie de un alt GUVERN 

Sursa foto: presidency.ro