KLAUS IOHANNIS sarbatoreste alaturi de PRIETENII APROPIATI victoria la presedintie. UPDATE

Presedintele ales KLAUS IOHANNIS sarbatoreste sambata seara victoria de la alegeri alaturi de PRIETENI APROPIATI, la locuinta sa de pe strada Balea, potrivit oradesibiu.ro.

UPDATE 21.36: Invitatii lui Klaus si Carmen Iohannis au venit la resedinta presedintelui din Sibiu intre orele 19.00 si 19.10 si au adus flori si cadouri.

Printre cei veniti s-au numarat colegi ai lui Carmen Iohannis de la liceul Lazar, presedintele FDGR, Paul Porr, afaceristul sibian Ioan Ciolan, precum si Werner Keul, si el un apropiat al familiei Iohannis.

La resedinta presedintelui ales au mai venit si Marius Vecerdea, alaturi de sotia sa. Acesta este nimeni altul decat cel care patroneaza baza de tenis Pamira, acolo unde KLAUS IOHANNIS s-a relaxat sambata dupa-amiaza.

Si consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, a venit si el la petrecerea familiei Iohannis.

Totu invitatii s-a ferit sa dea declaratii, dar majoritatea s-au aratat fericiti ca primarul Sibiului a fost ales presedinte al Romaniei.

”Am adus un cos cu produse traditionale”, a spus la intrare Marius Vecerdea.

Cei 20 de invitati au venit la cina data de familia Iohannis in tinute elegante. Domnii au ales sa vina la costum in timp de doamnele au venit in rochii de seara.

Unii dintre invitati au ales sa vina pe jos, in timp de altii au apelat la taxiuri. Nimeni nu a suflat insa nicio vorba despre bucatele pregatite la cina de sotia lui KLAUS IOHANNIS.

KLAUS IOHANNIS s-a relaxat sambata din nou la tenis, dupa ce pe la pranz a fost intr-o scurta vizita la primarie, ocazie cu care oamenii aflati in Piata Mare i-au solicitat sa faca poze alaturi de ei.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS a MULTUMIT Guvernului SUA pentru felicitari

Spre seara presedintele ales al Romaniei s-a intors acasa, acolo unde alaturi de sotia Carmen pregateste o masa la care are invitati cativa prieteni apropiati si care va incepe la ora 19.00.

Citeste si: Klaus Iohannis: Trebuie sa avem un Parlament mai mic, mai reprezentativ si mai eficient. Voi cere partidelor sa elaboreze o noua legislatie

Nu vor participa mai mult de 20 de persoane, prieteni de suflet ai noului presedinte, profesori, medici, oameni de afaceri, persoane cu care KLAUS IOHANNIS isi petrece de obicei concediile, printre care si finul sau Paul Porr.

Sursa foto: unica.md