Klaus Iohannis se intalneste luni cu filialele PNL si PDL din Bucuresti si Ilfov. Marti se va afla la Alba Iulia

KLAUS IOHANNIS va sustine o declaratie de presa la ora 19.00

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale (ACL), Klaus Iohannis, isi incepe, luni, turneul electoral cu o intalnire cu membrii filialelor PNL si PDL din Bucuresti si Ilfov. Intalnirea va avea loc, de la ora 16.00, la Romexpo.

Intalnirea cu Klaus Iohannis are ca scop mobilizarea filialelor PNL si PDL, in preambul pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie. In cadrul intalnirii, Klaus Iohannis isi va prezenta programul politic. De asemenea, vor fi trecute in revista etapele pe care echipele de campanie trebuie sa le parcurga pana la demararea oficiala a campaniei electorale.

Dupa intalnirea de astazi de la Romexpo, candidatul ACL la presedintia Romaniei se va afla marti la Alba Iulia. Intalnirea va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, incepand cu ora 18.00.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: NU voi incheia nici un fel de PACT DE COABITARE cu VICTOR PONTA, daca ajung la Cotroceni

Klaus Iohannis a declarat, saptamana trecuta, imediat dupa desemnarea sa drept candidat al Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, ca va avea o campanie electorala foarte intensa, construita si in teren si online si va merge in fiecare organizatie judeteana pentru a se intalni cu membrii din ambele partide care formeaza alianta.

Precampania a inceput cu o actiune de strangere de semnaturi pentru candidatura sa. 

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: ROMANIA se indreapta spre o zona de FEUDALIZARE, de BARONIZARE