KLAUS IOHANNIS se va intalni cu VICTORIA NULAND, miercuri, la Palatul COTROCENI

PRESEDINTELE ROMANIEI, KLAUS IOHANNIS, MENTINERE, INCREDERE, ICCJ, DNA, ACUZATII, GRESEALA, PERSOANE, CONDUCEREA SISTEMULUI JUDICIAR, SPETA, CALIN POPESCU TARICEANU, JUSTITIE, SCRISOARE

Presedintele Romaniei KLAUS IOHANNIS se va intalni, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni cu adjuctului Secretarului de Stat american VICTORIA NULAND, in cadrul vizitei de doua zile pe care oficialul de la Washington o efectueaza in tara noastra. NULAND va ajunge in cursul zilei de marti la Bucuresti.

“Presedintele Romaniei, domnul KLAUS IOHANNIS, o primeste miercuri, 14 ianuarie a.c., la ora 9.00, la Palatul Cotroceni, pe doamna VICTORIA NULAND, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice. In centrul discutiilor se vor afla consolidarea parteneriatului strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii si dezvoltarea dimensiunii economice prevazute in parteneriat. Vizita prilejuieste si un schimb de evaluari privind securitatea din regiune si din Europa”, se arata in comunicatul de presa postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale in urma cu cateva momente.

CITESTE SI: VICTOR PONTA se intalneste cu VICTORIA NULAND in cadrul unei intrevederi PRIVATE 

Sursa foto: jurnalul.ro