KLAUS IOHANNIS se va intalni la Bruxelles cu EUROPARLAMENTARII romani

KLAUS IOHANNIS va discuta la Bruxelles cu europarlamentarii romani. Anuntul a fost facut pe Facebook de europarlamentarul CRISTIAN PREDA, cel care ii propunea presedintelui, in urma cu cinci luni, sa organizeze consultari periodice cu eurodeputatii romani. 

Seful statului va fi prezent, in perioada 15-16 octombrie, la Consiliul European din capitala belgiana, eveniment axat pe tema migratiei.

CITESTE SI: IOHANNIS, intalnire cu premierul moldovean VALERIU STRELET: Puteti sa va bazati oricand si mult pe Romania

In acest context, a acceptat sa aiba o intalnire cu europarlamentarii romani, care, spera CRISTIAN PREDA, nu va fi doar una protocolara. 

”Pe 9 mai, de ziua Europei, ii scriam presedintelui KLAUS IOHANNIS, sugerandu-i sa organizeze consultari periodice cu deputații romani din PE. Dupa cinci luni, seful statului a reacționat, invitandu-i pe toti europarlamentarii alesi in Romania la o discutie. Aceasta va avea loc la Bruxelles, unde KLAUS IOHANNIS vine pentru reuniunea Consiliului European. Sa speram ca nu va fi doar o intalnire protocolara. Zic asta, fiindca n-am primit vreo agenda”, a notat CRISTIAN PREDA pe Facebook. 

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS s-a intalnit la Cotroceni cu AMBASADORUL SUA, HANS KLEMM

Sursa foto: gandul