KLAUS IOHANNIS semneaza in CARTEA DE CONDOLEANTE de la Ambasada Ucrainei

Presedintele KLAUS IOHANNIS a semnat vineri la pranz in cartea de condoleante care a fost deschisa la Ambasada Ucrainei din Bucuresti in memoria victimelor atentatelor la adresa populatiei civile comise de separatistii din estul tarii.

UPDATE 15.31: Presedintele KLAUS IOHANNIS a transmis un mesaj cu ocazia semnarii in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Ucrainei in Romania. “In aceste zile de grele incercari, doresc sa transmit familiilor indurerate, intregii natiuni ucrainene compasiunea mea si sentimentul de solidaritate al tuturor cetatenilor romani. Romania condamna ferm atacurile asupra civililor, victime inocente ale unui conflict sangeros. Reinnoim apelul la dialog si la gasirea unei solutii politice care sa evite grelele pierderi de vieti omenesti. Romania a sprijinit, sprijina si va sprijini intotdeauna Ucraina, vecina si prietena, independenta si suverana, aspiratiile sale europene si euroatlantice”, se arata in mesajul transmis de KLAUS IOHANNIS.

“La intoarcerea in Romania, voi semna in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Ucrainei, in memoria victimelor atentatelor la adresa populatiei civile comise de separatistii din estul Ucrainei. Imi exprim solidaritatea fata de natiunea ucraineana si transmit condoleante familiilor afectate”, a scris KLAUS IOHANNIS pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: KLAUS IOHANNIS a transmis CONDOLEANTE familiilor victimelor

Dupa semnarea in cartea de condoleante, presedintele a stat de vorba cu ambasadorul Ucrainei in Romania.

Citeste si: AVION DOBORAT IN UCRAINA: PNL transmite CONDOLEANTE familiilor victimelor

Sursa foto: rnews.ro