KLAUS IOHANNIS si SORIN GRINDEANU se intalnesc pentru a discuta despre BUGET

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, la Palatul Cotroceni, pe premierul Sorin Grindeanu, pe care l-a invitat pentru a discuta despre bugetul pe 2017. Seful Executivului va merge insotit de ministrul Finantelor, Viorel Stefan, infomeaza Guvernul intr-un comunicat de presa.

Intalnirea va avea loc la ora 11:00. Presedintele Klaus Iohannis a fost cel care l-a invitatpe premier, printr-o scrisoare, alaturi de ministrul Finantelor.

“Avand in vedere ca astazi (luni – n.red.) Parlamentul Romaniei a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportuna o intrevedere cu privire la cele doua acte normative, la care va invit impreuna cu Ministrul Finantelor Publice, domnul Viorel Stefan, marti, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni”, se arata in scrisorea facuta publica de Administratia Prezidentiala.

Bugetul pe 2017 a fost adoptat, saptamana trecuta, in timp record, dupa doar 13 ore de dezbateri in plen, iar acum trebuie promulgat de Iohannis pentru a intra in vigoare ca orice lege. Multi specialisti au remarcat probleme legate de felul cum a fost construit acest buget.

Sursa foto: realitatea