Klaus Iohannis, sigur de succesul PNL in acest an electoral

KLAUS IOHANNIS a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Frantei

Klaus Iohannis crede ca Partidul National Liberal are sansi mari sa castige atat alegerile europarlamentare, cat si pe cele prezidentiale.

“Noi suntem echipa care putem sa castigam europarlamentarele si prezidentialele”, a spus Iohannis, in timpul lansarii candidatilor pentru europarlamentare de la Sibiu.

Prim-vicepresedintele PNL a mai spus ca echipa liberala poate rezolva “toate problemele Romaniei”. “Noi toti suntem echipa care poate sa rezolve problemele Romaniei”, a promis Iohannis.

Acesta s-a aratat foarte increzator in forta liberalilor. “Cred ca noi, PNL, avem cea mai buna echipa. Nu degeaba sloganul este cu eurocampionii”, a precizat primarul Sibiului.

Iohannis a vorbit si despre planurile sale in PNL, indiferent de rezultatul alegerilor europarlamentare.

Citeste si: Klaus Iohannis: Acciza la carburanti va duce la cresterea unor preturi in lant

“Nici nu o sa demisionez, nici nu o sa fiu demis din vreo functie politica si nici nu mi se pare o solutie la ceva. Oricare va fi rezultatul, va fi analizat in conducerea partidului si, desigur, daca va fi cazul, se vor lua masuri’, a explicat Klaus Iohannis.

Intrebat daca liberalii si-au propus intre timp un scor mai mare, de 25%, la europarlamentare, Klaus Iohannis a raspuns: “Nu cunosc asa ceva”.

Prim-vicepresedintele PNL a anuntat ca va fi prezent la mitinguri electorale si in afisele pentru campania pentru europarlamentare. Iohannis nu se considera ‘locomotiva’ electorala a PNL si spune ca prezenta sa in campanie ‘sigur nu strica’, insa ramane de vazut cat de mult va ajuta pentru obtinerea de mai multe voturi.

Cu aceasta ocazie, Iohannis a spus ca la europarlamentare se asteapta la “un absenteism pronuntat”.

Vineri, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu a avut loc lansarea candidatilor PNL la europarlamentare, in prezenta conducerii partidului si a membrilor si simpatizantilor. Dupa discursul sustinut de Klaus Iohannis, la prezidiu a luat cuvantul liderul PNL, Crin Antonescu.