KLAUS IOHANNIS solicita o CLARIFICARE din partea justitiei in DOSARUL MICROSOFT

Liderul PNL, KLAUS IOHANNIS, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Baia Mare, ca ar fi de preferat in cazul afacerii Microsoft procurorii sa ofere cat mai repede o CLARIFICARE.

“Si eu aflu din mass-media ce se intampla acolo (afacerea Microsoft — n.r.) si recunosc ca sunt ingrijorat. Pare a se transforma intr-un mega-scandal de coruptie care risca sa ne puna iarasi intr-o pozitie in care lumea ne arata cu degetul. Foarte trist. Sper sa avem cat se poate de repede concluziile DNA-ului si sa avem cat se poate de repede o CLARIFICARE a vinovatiilor celor care sunt in discutie. De asemenea, sper sa nu existe piedici din partea puterii, in Parlament, pentru a incetini sau ingreuna accesul procurorilor la fostii ministri parlamentari fiindca eu sunt de parere si toti din ACL ca lucrurile trebuie clarificate cu cat mai repede cu atat mai bine”, a afirmat KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Sunt PREGATIT pentru aceasta CAMPANIE ELECTORALA

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a participat joi la o intalnire cu simpatizantii ACL la Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare in prezenta a peste 1.000 de persoane.

Citeste si: DOSARUL MICROSOFT: Parlamentul va raspunde cererilor DNA in termen de 10, respectiv 15 zile