KLAUS IOHANNIS: Sper ca oamenii sa vada DIFERENTA dintre mine si VICTOR PONTA

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a afirmat marti ca spera ca oamenii sa vada DIFERENTA dintre el si VICTOR PONTA, intre Alianta Crestin-Liberala si Partidul Social Democrat.

Declaratia lui Iohannis a venit ca raspuns la intrebarea unui jurnalist care a dorit sa afle daca acesta, in cazul in care s-ar afla in locul lui VICTOR PONTA, si-ar suspenda din partid oamenii care au probleme cu legea.

“Nu sunt in locul lui VICTOR PONTA, sunt in locul meu si sper sa vada oamenii DIFERENTA intre mine si VICTOR PONTA, intre ACL si partidul domniei sale. Astfel de momente releva mai bine decat oricand ce se intampla, unde este un partid care doreste sa promoveze valorile democratiei si in cealalta parte un partid care are probleme complicate”, a spus liderul PNL, citat de Agerpres.

Citeste si: IOHANNIS: Confruntarile “in doi” nu sunt utile pentru ca sunt 14 candidati la Presedintie

KLAUS IOHANNIS a participat marti la un eveniment menit sa incurajeze deplasarea cu bicicleta, pedaland din Parcul Herastrau pana la Parcul Izvor.

La actiune au participat cateva zeci de biciclisti, printre acestia numarandu-se purtatoarea de cuvant a PNL, ALINA GORGHIU, si deputata PDL ANDREEA PAUL.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: BASESCU a avut 10 ani la dispozitie! Daca stia ce trebuie facut de ce nu a facut?

Presedintele PSD, VICTOR PONTA, a anuntat marti ca DAN SOVA, MARIAN VANGHELIE si SEBASTIAN GHITA se vor suspenda din toate functiile detinute in partid, pentru problemele de imagine aparute in aceasta perioada de campanie electorala.