KLAUS IOHANNIS a anuntat cine va fi inlocuitorul lui ROMEO STAVARACHE in fruntea PNL Bacau

Klaus Iohannis in Parlament

KLAUS IOHANNIS,  presedintele Partidului National Liberal (PNL), a facut o scurta declaratie de presa in care s-a referit, exclusiv, la situatia in care se afla colegul sau ROMEO STAVARACHE, liderul liberal din BACAU fiind ARESTAT PREVENTIV sub acuzatia de luare de MITA .

“Speram ca justitia sa faca dreptate in cazul lui ROMEO STAVARACHE. Totodata, speram sa se dovedeasca nevinovatia colegului nostru, dar este obligatorie o autosuspendare, iar noi l-am desemnat pe colegul IONEL PALAR sa asigure interimatul filialei Bacau pana la solutionarea cazului in care este implicat ROMEO STAVARACHE”, a declarat KLAUS IOHANNIS.

Primarul Bacalui ROMEO STAVARACHE a fost arestat preventiv, marti, pe motiv ca a incalcat normele de control judiciar. Initial eliberat sub control judiciar, ROMEO STAVARACHE nu avea voie sa ia legatura cu celelalte persoane inculpate din dosar. La nici un minut de cand a fost eliberat de instanta, primarul Bacaului ar fi parasit arestul plecand in aceeasi masina cu unul dintre inculpatii din dosar.

CITESTE SI: Romeo Stavarache a fost ARESTAT!

ROMEO STAVARACHE este cercetat intr-un dosar in care este acuzat de cinci infractiuni de LUARE de MITA. Conform procurorilor DNA, functionarii de la primaria Bacaului au acordat contracte preferentiale mai multor oameni de afaceri in schimbul unor bani.

STAVARACHE a fost ridicat saptamana trecuta de procurori DNA. Dupa mai multe ore de audieri, edilul a fost eliberat si cercetat in libertate, sub control judiciar.

CITESTE SI: DNA cere ARESTAREA lui Romeo Stavarache

Sursa foto: realitatea.net