KLAUS IOHANNIS: Sunt PREGATIT pentru aceasta CAMPANIE ELECTORALA

Candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, se declara PREGATIT pentru CAMPANIA ELECTORALA care incepe vineri.

“Este astazi ultima zi de precampanie. Incepand de maine suntem in plina CAMPANIE ELECTORALA, eu sunt PREGATIT pentru aceasta cursa. Am avut foarte multi oameni foarte harnici si am strans in trei saptamani, noi, Alianta Crestin Liberala, 2.214.000 de semnaturi de sustinere. Este cel mai mare numar de semnaturi de sustinere care s-a strans vreodata de un candidat la presedintia Romaniei si le multumesc celor care au strans aceste semnaturi si celor care au semnat”, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta joi la Satu Mare.

El sustine ca nu este incurcat de niciun alt candidat, raspunzand unei intrebari cu privire la candidatura lui TEODOR MELESCANU.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Dosarul meu cu ANI nu se va judeca DUPA ALEGERI

“Nicio candidatura nu ma incurca. Sunt alegeri, cine are dreptul si semnaturile sa candideze, sa o faca. Este bine, eu am trait si vremuri cand a fost la fiecare alegeri un singur candidat si nu a fost bine. Deci, daca sunt mai multi e mai bine. Important este, insa, sa stie alegatorul pentru ce candideaza respectivul, nu tot felul de suete si povesti care, culmea, tocmai in campanie si precampanie se inventeaza si reinventeaza. Sa stie omul pentru ce proiect politic candideaza respectivul, ce concept politic pentru viitorul Romaniei are, cum vrea sa creeze locuri de munca, cum vrea sa imbunatateasca sistemul de educatie, ce vrea sa faca cu pensiile. Acestea sunt lucrurile care trebuie sa le ceara alegatorul de la candidati, si atunci pot fi 14 candidati, alegatorul sa intrebe, sa evalueze si sa-l voteze pe cel mai bun”, a spus Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis a facut un lucru fara precedent, care ar trebui sa devina pe viitor regula electorala – DW

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, s-a intalnit joi cu circa 1.000 de membri de partid si sustinatori din judetul Satu Mare, in cadrul manifestarii rostind discursuri mai multi lideri importanti ai ACL.