KLAUS IOHANNIS: SUSPENDAREA este doar o DISTRAGERE de la campania electorala; ar trebui sa ne centram pe PROIECTE POLITICE

Liderul PNL KLAUS IOHANNIS a declarat luni ca noua tentativa de SUSPENDARE a presedintelui TRAIAN BASESCU, propusa de CALIN POPESCU TARICEANU, este doar un “zgomot de fond”, pentru a DISTRAGE atentia de la alegerile prezidentiale.

“SUSPENDAREA se poate clasifica fara nicio problema ca si spectacol steril sau galagie sau zgomot de fond. Oamenii simpli nu inteleg de ce se vrea referendum pentru suspendarea celui care oricum pleaca, acum, când se alege un nou presedinte. Este o tema total falsa aici, nemaivorbind de faptul ca se arunca bani publici pe geam. Suplineste lipsa oricarui proiect din PSD sau alte partide apropiate de PSD”, a spus Iohannis.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Demersul lui Tariceanu privind SUSPENDAREA este un NUMAR DE CIRC MODEST

“Este un lucru care nu ajuta pe absolut nimeni, ci doar DISTRAGE atentia de la campania electorala care ar trebui sa fie centrata pe PROIECTE POLITICE si nu pe povesti”, a completat liderul PNL.

Citeste si: Pozitia UDMR fata de demersul lui Tariceanu de suspendare a presedintelui Basescu

Liderul PNL a adaugat ca oamenii sunt preocupati de alte subiecte, precum intrarea in recesiune economica sau scaderea nivelului de trai.

Cat priveste atitudinea parlamentarilor ACL pe tema suspendarii, Iohannis a apreciat ca acestia “vor lua cele mai bune decizii in aceasta chestiune”, tinand cont ca este vorba de o “procedura parlamentara”.