KLAUS IOHANNIS sustine schimbarea fundamentala a SISTEMULUI de EDUCATIE

Presedintele KLAUS IOHANNIS sustine schimbarea fundamentala a sistemului de educatie din Romania, spune vicepresedintele Consiliului National al Rectorilor din Romania (CNRR), IOAN BONDREA, rectorul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS).

“Presedintele KLAUS IOHANNIS a subliniat, inca odata, totala disponibilitate privind schimbarea fundamentala a sistemului de educatie din Romania”, a declarat rectorul IOAN BODREA, la finalul intalnirii cu presedintele KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: ”DRUMUL PRESEDINTELUI”, circuitul turistic care isi propune sa prezinte Sibiul prin ochii lui KLAUS IOHANNIS

Rectorul ULBS a participat miercuri la intalnirea cu presedintele KLAUS IOHANNIS, in cadrul careia au fost dezbatute problemele importante ale invatamantului romanesc.

“Discutiile dintre reprezentantii CNRR si presedintele Romaniei au abordat aspecte esentiale ale viitorului invatamantului romanesc: locul si rolul universitatilor in strategia de dezvoltare a Romaniei, necesitatea asumarii unui nou pact pe educatie si definirea unei noi legi a educatiei, autonomia universitara si finantarea sistemului de educatie din Romania”, se arata intr-un comunicat remis joi presei.

CITESTE SI: VIDEO BILANTUL PRIMELOR 100 DE ZILE PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS LA COTROCENI. UPDATE 

Sursa foto: presidency.ro