KLAUS IOHANNIS: TRAIAN BASESCU are OBLIGATIA de a-l DENUNTA pe candidatul la prezidentiale care e OFITER SUB ACOPERIRE

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), candidat al Aliantei Crestin Liberale (ACL) la functia suprema in stat, KLAUS IOHANNIS, a declarat joi ca presedintele TRAIAN BASESCU “are OBLIGATIA sa spuna cine este ofiterul sub acoperire care candideaza la presedintie”.

Iohannis a afirmat ca “daca presedintele s-a apucat sa deschida aceasta tema, trebuie sa o si inchida, sa spuna despre cine este vorba” si daca nu o va face, nu trebuia sa “atace” subiectul.

“Eu nu ma numar printre politicienii care detin informatii secrete, decat cele vehiculate in spatiul public si in formatiunea politica pe care o conduc”, a declarat KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: Iohannis si Blaga vor ANCHETA parlamentara in cazul declaratiilor lui Basescu privind prezidentiabilul “007″

Potrivit acestuia, nu se considera vizata de dezvaluirile lui TRAIAN BASESCU, iar daca va trebui sa adauge ceva la CV-ul sau, va scrie: “Vreau sa fiu presedintele Romaniei!”.

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca inainte de a-si depune candidaturile cei care candideaza la Presedintie ar trebui sa mentioneze in CV daca au fost sau nu ofiteri acoperiti, aratand ca stie ca printre acestia exista oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.

Citeste si: VICTOR PONTA: TRAIAN BASESCU are CONFIRMAREA ca NU EU sunt cel care lucreaza ca OFITER SUB ACOPERIRE

“Candidatii au timp inainte de a-si depune candidaturile sa spuna public, sa-si completeze CV-ul, daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu”, a spus seful statului la B1 TV.

Basescu a precizat ca in cazul in care candidatii nu vor preciza acest lucru o va face el.

Sursa foto: ziarearges.ro